Angrerett

Til informasjon

Du står selv ansvarlig for transportrisikoen ved retur. Du kan ikke returnere varer uten å oppgi grunn for dette, jf. dette angreskjema. Ved alle øvrige rettigheter gitt av forbrukerkjøpsløven ønsker vi at du kommer i kontakt med oss ved e-post og/eller telefon (Eksempelvis; Bytte, feilkjøp og reklamasjon.).

Angrerett

Som forbruker (privatperson) gir Angrerettloven rett til å angre ditt kjøp uten ekstra kostnad for deg som Kunde. Angreretten forutsetter at du så snart som mulig, senest innen 14 dager, etter mottak av leveransen gir oss beskjed om at du vil benytte angreretten, ved å benytte mottatt angrerettskjema. Angrerettskjema sendes deg på e-post sammen med bekreftelsen på mottatt ordre.
Dersom du ikke mottar angrerettskjema utvides denne fristen til 12 måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være returnert oss, helst med originalemballasjen, i stand som ved mottak. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid.
Kjøper må selv bære kostnader for retur.

Produktene kan returneres til:

Frøken B AS,
Sigurds gate 5
3256 Larvik

Returnering av produkter med original emballasje hvor produktet kun er sjekket og fremstår som nytt, tilbakebetales hele kjøpesummen, inklusive frakt og eventuelle gebyrer.

Returnering av produkter uten originalemballasjen, eller hvor originalemballasjen er skadet eller forringet på noen måte, eller produktet ikke fremstår som nytt, forbeholder vi oss retten til å beregne kontrollomkostninger etter regning. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på produktet, forbeholder vi oss retten til fradrag i kjøpesummen tilsvarende verdireduksjonen, før resten av kjøpesummen og frakten tilbakebetales.
Angreretten kan ikke benyttes på produkter med begrenset levetid og/eller kapasitet eller som forringes raskt, hvis original forpakning er brutt.

Angreretten gjelder heller ikke for varer som er bestilte på nett for avhenting i en av våre
(“hent-i-butikk”) da dette regnes som butikksalg og ikke et rent intetnettsalg.

Last ned skjema